• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Спільна нарада працівників Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства і керівників учнівських лісництв.

Спільна нарада працівників Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства і керівників учнівських лісництв.

2019-06-26

/Files/images/lsniki/IMG_8059.JPG

25 червня 2019 року на базі Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді відбулася спільна нарада працівників Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства і керівників учнівських лісництв на тему «Учнівські лісництва: реалії і перспективи розвитку».

/Files/images/lsniki/IMG_8064.JPGМетою заходу було привернути увагу місцевих управлінь лісового та мисливського господарства, управління освіти і науки до роботи учнівських лісництв на місцях, сприяти співпраці закладів освіти та держлісгоспів, громадських організацій у підвищенні ефективності роботи учнівських лісництв.

Учасники наради обговорили питання створення нових учнівських лісництв та функціонування існуючих в умовах децентралізації.

Педагоги виступили з пропозиціями щодо підвищення якості методичного забезпечення роботи учнівських лісництв, залучення учнівської молоді до практичної природоохоронної роботи та організації дослідництва на базі держлісгоспів і заповідників, підготовки команд юних лісівників для участі у всеукраїнських зльотах.

/Files/images/lsniki/IMG_8033.JPGПредставники Тернопільського обласного управління лісового і мисливського господарства та держлісгоспів ознайомилися з роботою Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, оглянули навчальні кабінети та лабораторії, навчально-дослідну земельну ділянку, теплиці та Зимовий сад.

Було прийнято рекомендації щодо співпраці закладів освіти та держлісгоспів.
Кiлькiсть переглядiв: 185

Коментарi