• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Декада юннатівського вогника на Тернопільщині

Декада юннатівського вогника на Тернопільщині

2020-11-23

/Files/images/dekada/Screenshot_1.png

З нагоди святкування 95-річчя юннатівського руху в Україні Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України проводить Декаду юннатівського вогника.

23 листопада 2020 року в рамках заходу презентував свою роботу Тернопільський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. Участь у ньому взяли педагоги закладу, ветерани юннатівського руху, директори районних закладів позашкільної освіти еколого-натуралістичного профілю, вихованці ТОЦЕНТУМ.

Іван Герц, директор Центру, познайомив з історією юннатівського руху на Тернопіллі, Кухарська Тетяна, заступник директора з навчальної роботи, висвітлила питання щодо впровадження якісно нових форм і методів організації роботи, я тренінгової та проєктної діяльності, ветеран юннатівського руху на Тернопільщині, в минулому – методист закладу, Ірина Нетрибяк, поділилася своїми спогадами.

Роботу учнівської виробничої бригади «Органік» презентували вихованки гуртка «Юний фермер» Попівчак Вероніка і Білецька Таміла (кер. гуртка Федун Галина).

Участь в заході взяли також директор Козівського дитячого парку «Лісова пісня» Григорій Нечипорук і керівник гуртка Алла Нечипорук та директор Скала-Подільского дитячого парку Валентина Стефина і педагог Ірина Харатін, які познайомили з роботою закладів позашкільної освіти.

За даним посиланням ви можете ознайомитись із відео:

wym-1606299139852

/Files/images/dekada/Screenshot_2.png

/Files/images/dekada/Screenshot_3.png/Files/images/dekada/Screenshot_4.png/Files/images/dekada/Screenshot_5.png

Кiлькiсть переглядiв: 139

Коментарi