Допоможемо пернатим!

2020-12-11

/Files/images/001.jpg

Зима – улюблена багатьма нами пора року, з якою асоціюється сніг, новорічні свята, казкові зимові пейзажі, і, звичайно ж, годівниці для птахів. Саме зима – пора року, коли пернаті потребують нашої допомоги, щоб вижити в найважчі часи. У цей період велика частина птахів гине саме через голод, і тому так важливо допомогти їм пережити найважчий час.

Тому звертаємося до всіх не байдужих людей – давайте допоможемо нашим пернатим друзям пережити складні погодні умови – підгодуймо їх в зимовий час! Для годування птахів взимку потрібно розмістити одну або декілька годівниць. Це може бути зроблена самостійно дерев'яна годівниця, або ж саморобна годівниця з підручних засобів, наприклад, з пластикової пляшки, або з пачки від соку чи молока.

Але допомагаючи птахам, важливо робити це правильно, щоб не завдати шкоди їхньому здоров'ю. Чим же можна годувати птахів взимку? Продуктів, які добре підходять для підгодовування птахів, досить багато. Серед них – пшенична та кукурудзяна крупа, не смажене та не солоне насіння соняшника, просо, пшениця, перловка, квасоля, сочевиця, вівсянка, льон, горох.

Зробити добре діло – врятувати птахів від голодної смерті – просто: розвісити годівнички і не забувати поповнювати їх кормом, а за це вони віддячать нам навесні чудесним співом.

/Files/images/bird-house_31035.jpg/Files/images/годівничка_11.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 155

Коментарi