Славетна землячка

2022-10-10

/Files/images/collage_163.jpg

Прийшла 150-та річниця з дня народження Соломії Крушельницької – надзвичайної людини, однієї із найталановитіших українок, примадонни світової оперної сцени, нашої землячки./Files/images/зображення_viber_2022-10-07_08-31-56-446.jpg

Соломія Крушельницька – співачка світової слави, краса і гордість української музичної культури. Вихована на українській народній пісні, вона зробила її основою свого життя.

Ім’я Соломії стало нашою славою і національною гордістю. Її пісні дивовижної глибини і сили, натхненні високою любов’ю до Батьківщини, вірою в духовну велич людини.

Вона національна легенда!

З нагоди святкування 150-річчя від дня народження Соломії Крушельницької вихованці гуртків Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді разом із педагогом Божко Ольгою Ярославівною відвідали Меморіальний музей Соломії Крушельницької у селі Біла Тернопільського району, де дізнались багато цікавого про життя та творчість видатної співачки. Гуртківці взяли участь у концерті на честь славетної землячки./Files/images/зображення_viber_2022-10-07_08-31-56-220.jpg

Вихованка гуртка Каріна Божко отримала подяку за активну громадську позицію, відродження та розвиток української національної культури, участь у святкуванні 150-річчя від дня народження оперної співачки світової слави Соломії Крушельницької.

Кiлькiсть переглядiв: 75

Коментарi