Дружба єднає!

2022-10-28

/Files/images/ляльки.png

В рамках Ради польсько-українського обміну молоддю на території Польщі в містечку Ґолковиці Ґурні відбулася тематична молодіжна зустріч «Назад у минуле: ігри та забави наших предків».

В процесі реалізації проєкту було проведено ряд заходів: майстер класи, польові ігри, мовні анімації, вокальні та танцювальні конкурси, квести, де молоді люди мали змогу краще пізнати один одного, потоваришувати та ознайомитися з особливостями культурної спадщини обох країн.

Учасниками зустрічі були учні та педагоги Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – Медичний ліцей № 15», учні яких є гуртківцями Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. Вони представили ряд виробів з природнього матеріалу, а також іграшки характерні для Тернопілля./Files/images/ляльки-діти.png

За словами учасників зустрічі, зокрема, незабутніми залишаться враження від екскурсії до музею іграшок. Діти з радістю і подивом відкрили тут для себе світ дитинства своїх дідусів і бабусь, а дорослі перенеслися в часи власних призабутих дитячих фантазій.

Дякуємо за чудову атмосферу та цікаві розмови, що допомогли зняти психоемоційне навантаження, спричинене широкомасштабною агресією рф в Україну.

Особлива вдячність Республіці Польща за підтримку народу України у ці важкі дні!

Кiлькiсть переглядiв: 73

Коментарi