Флагман позашкільної освіти України

2023-01-20

/Files/images/Screenshot_155.png

В умовах збройної агресії російської федерації заклади позашкільної освіти еколого-натуралістичного напряму продовжують активно працювати, організовуючи освітній процес, виховання, розвиток творчих здібностей дітей та учнівської молоді, забезпечуючи їх змістовне дозвілля та психологічну підтримку, виховуючи національно-патріотичну молодь.

Водночас, із самого початку широкомасштабного вторгнення значна кількість закладів позашкільної освіти еколого-натуралістичного напряму на підконтрольній території відчинили свої двері для біженців, надали прихисток і підтримку тисячам дорослих і дітей.

У 2022 р. на розгляд журі були подані конкурсні роботи. Оргкомітет та експертна комісія висловлюють слова вдячності педагогам- позашкільникам за організацію освітньої діяльності із здобувачами освіти, просвітницької роботи, збереження матеріально-технічної бази установ в такий важливий та складний час для нашої країни.

На підставі рішення експертної комісії та оргкомітету Рейтингу Тернопільський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді (директор – Герц Іван Іванович) нагороджений в категорії рейтингу якості позашкільної освіти «Золота когорта позашкільників» Дипломом «Флагман позашкільної освіти України» із врученням Вимпелу Всеукраїнської Асоціації педагогів-позашкільників «Фактор».

ВІТАЄМО!

Кiлькiсть переглядiв: 78

Коментарi