• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу навчально-дослідних земельних ділянок у 2022 році

Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу навчально-дослідних земельних ділянок у 2022 році

2023-02-14

/Files/images/logo_nents.jpg

Конкурс проводився з метою розвитку мережі учнівських НДЗД у закладах загальної середньої та позашкільної освіти, підвищення ефективності та якості дослідної роботи, задоволення потреб учнів у професійному самовизначенні, залученні їх до практичної діяльності.

Робота на НДЗД в закладах загальної середньої та позашкільної освіти була спрямована на вивчення агротехніки вирощування сільськогосподарських культур, набуття умінь і навичок вирощування овочевих, польових, квітково-декоративних рослин та вирощування екологічно чистої продукції для шкільних їдальнь.

Провідна роль у роботі учнівських НДЗД належить сільськогосподарському дослідництву. Учні активно брали участь у науково-дослідній роботі, а саме розробляли схеми дослідів, проводили фенологічні спостереження за сільськогосподарськими культурами, оформляли дослідницькі роботи. Були розроблені та видані методичні матеріали, проводилися семінари-практикуми, консультації та інші дії, які сприяли підвищенню ефективності роботи на навчально-дослідних земельних ділянках.

Відповідно до підсумкового рішення журі конкурсу.

НАКАЗУЮ:

І. Нагородити переможців конкурсу дипломами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

Дипломом І ступеня:

1. Тернопільський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Тернопільської області. Керівник роботи: Федун Галина Романівна. (86 б.).

Кiлькiсть переглядiв: 72

Коментарi