• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнський зліт юних гідрометеорологів

Всеукраїнський зліт юних гідрометеорологів

2021-10-29

/Files/images/Рисунок1.jpg

Глобальна зміна клімату – одна з найгостріших екологічних проблем, які стоять перед людством. Такі темпи глобального потепління спричинять серйозні кліматичні зміни і різні екосистеми опиняться під загрозою зникнення.

26 по 27 жовтня 2021 року Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України спільно з Українським гідрометеорологічним центром в режимі онлайн провів Всеукраїнський зліт юних гідрометеорологів , мета якого – сформувати в учнів знання про стан вивчення питання про глобальні зміни клімату, сприяти розумінню учнями загрози кліматичних змін та шляхів виходу зі становища, що склалося в нашій країні, формувати вміння аналізувати ситуацію, щодо вирішення цієї проблеми в Україні; висловлювати власні думки, пропозиції, виховувати дбайливих господарів своєї держави, свого життя, людей з активною життєвою позицією.

В рамках заходу Тернопільський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді презентував свою діяльність з даного напряму. Так, директор Центру Іван Герц ознайомив учасників Зльоту із діяльністю закладу позашкільної освіти, Тетяна Гуцало, заступник директора з навчальної роботи, презентувала обласний проєкт «Зміни клімату: освітній аспект», а керівник гуртків Гевко Галина розповіла про реалізацію питань кліматичної освіти в закладі позашкільної освіти та проведення тренінгів «Клімат змінюється! Час діяти» для вихованців, студентів та педагогів закладів освіти області.

Обласний проєкт «Зміни клімату: освітній аспект» Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді запропоновано як пілотний проєкт для закладів освіти України.

Кiлькiсть переглядiв: 113

Коментарi