• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • УВАГА КОНКУРС!!! 22 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДИ!

УВАГА КОНКУРС!!! 22 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДИ!

2024-02-19

/Files/images/вода.jpg

Всесвітній день води, який увесь світ відзначатиме 22 березня, покликаний для того, щоб вкотре звернути увагу людини на проблеми водних ресурсів.

Цьогорічна тематика Всесвітнього дня води: «Використання води для миру». Метою єпосилити ключову роль води в конфліктах і її здатність служити маяком миру.Вода є не лише основою здорового довкілля та міцної економіки, але й спонукає людей до миру, співпраці та безпеки, прокладаючи шлях до сталого майбутнього.

Регіональний офіс водних ресурсів у Тернопільській області проводить конкурс «Вода – це життя» на найкращу творчу роботу (малюнок, фото, флешмоб).

Тернопільський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді рекомендуєучням, студентам та вихованцям загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій, інтернатних та професійно-технічних закладів, вихованців позашкільних закладів віком від 6 до 18 років взяти участь у конкурсі.

Для цього необхідно намалювати малюнок, зробити фото чи організувати флешмоб відповідної тематики, заповнити анкету та надіслати до 22 березня 2024 року на адресу Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області (46003, м. Тернопіль, вул. За Рудкою, 35) або на електронну адресу rovrtokonkurs@gmail.com

Положення про проведення конкурсу та анкета учасника конкурсу знаходяться за посиланням https://rovrto.davr.gov.ua/11937/

Переможці будуть нагороджені грамотами та подарунками.

Ми з нетерпінням чекаємо на ваші роботи!

Телефон для довідок - (0352) 25-96-92

Кiлькiсть переглядiв: 30

Коментарi