• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • VІІІ Всеукраїнська акція «Happy Мяу для Мурчика»

VІІІ Всеукраїнська акція «Happy Мяу для Мурчика»

2024-02-26

/Files/images/картинка на сайт_0.jpg

Гуманне ставлення до тварин – важлива частина виховання. Психологи стверджують, що діти, які проявляють жорстокість до тварин, схильні до такої ж поведінки до людей у майбутньому. А ті, які проявляють у поведінці доброту, увагу, справедливість та милосердя до тварин, будуть уважні та шляхетні до людей. Виховувати в дитині гуманне ставлення слід змалечку, водночас пояснюючи певні правила залежно від віку дитини.

Актуальність цієї теми зростає, адже під час воєнних дій, що тривають, багато тварин втратили своїх господарів та потребують нашої уваги.

З 1 по 22 березня 2024 року запрошуємо Вас долучитись до VІІІ Всеукраїнської акції «Happy Мяу для Мурчика».

Мета акції - виховання у дітей гуманного ставлення до тварин і бажання допомагати іншим та збір допомоги (круп, кормів, ліків, іграшок тощо) для тварин у притулках.

Дана акція не лише покаже дітям, що кожна маленька дія може мати велике значення в житті іншої живої істоти, але і подарує знедоленим песикам та котикам частину вашої турботи та теплоти.

Всі учасники акції отримають від БФ "Щаслива лапа" електронні подяки, а найактивніші заклади будуть нагороджені набором пазлів "Домашні улюбленці".

Разом ми робимо цей світ добрішим!

Щоб переглянути умови акції перейдіть за посиланням.

https://happypaw.ua/ua/bioethics/promotions/one/30320

Кiлькiсть переглядiв: 27

Коментарi